Deal Extreme'de Paypal ile Alışveriş Nasıl Yapılır Kargo Takibi

Deal Extreme namı diğer DX kolayca alışveriş yapabileceğiniz Çin menşeili bir site.  Aliexpress'den farkı mağazaların olmaması

DX’in güvenilir olmasının sebeplerinden birisi PayPal kullanımına izin vermesi. PayPal üzerinden yaptığınız alışverişlerde ürünün kırık veya bozuk çıkması durumunda para iade talebini doğrudan PayPal'e yapabilirsiniz.

Şimdi alışveriş zamanı ...

Devamını oku...

Amazon.com'dan Nasıl Ucuz Sketchers Alışverişi Yapılır?

Amazon.com Türkiye’ye ürün gönderebilmekte. Eğer uygun filtreyi uygularsanız Türkiye’ye kargo bedeli alınmadan gönderilen ürünleri bulabilirsiniz.

Amazon.com dünyadaki belki de en çok alışveriş yapılan sitelerden birisi. Sadece ABD de değil başka ülkelerde de oldukça tutuluyor.  Burada da mağazalar var ve Aliexpress’deki mantığa benzer bir yöntem burada da bulunuyor. Ancak Amazon.com un çok daha güvenilir ve çok daha hızlı olduğunu belirtmeliyim.

Şimdi gelin Amazon.com ‘dan Sketchers marka bir bayan ayakkabısını Türkiye’den daha ucuza nasıl alacağımızı resimlerle öğrenelim.

 

Devamını oku...

Aliexpress Kargo Takibi Nasıl Yapılır? Alışveriş Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

AliBaba grubunun dolayısıyla perakende satış yapan Aliexpress in kurucusu ve Başkanı JACK MA. Çindeki ve dünyadaki sayılı zenginlerden. JACK MA İsminin türkçe okunuşu ise ÇAKMA kelimesini biraz anımsatmıyor değil. Aliexpress te satılan ürünlerin çoğunun imitasyon olduğunu biliyoruz ancak bu sadece bir isim benzerliği. wink

Devamını oku...

Aliexpress Nasıl Dispute Açılır?

Aliexpress üzerinden alışveriş yaptıktan hemen sonra dâhil, kargoya verilmeden önce, ürün kargodayken ve ürün elinize geçtikten sonraki süreçte Dispute açabilirsiniz. Dispute, ürünle ilgili bir anlaşmazlık olduğu zaman kullanabileceğiniz bir süreçtir. Bu sürecin sonunda paranızı iade alabileceğiniz gibi reddedilme ihtimali de vardır.

Devamını oku...